TRESON
Tutvuja
Postitusi 1
Registreerunud 3-1-2005
Asukoht ESTLAND
Kasutaja on eemal
Tuju: sobilik
|
|
postitati 20-10-2005 kell 10:08
|
|
|
Mõningate teemade vaatamiseks on vajalik 5 posti
Üllatusega avastasin,et ei pääse lugema teemasid ja postitusi kuna ma pole postitanud vähemalt 5 korda.
Seega sisuliselt on ju mul praegu sama pilt kui registreerumata kasutajal.Mida ma tegama peaks kes oskaks öelda.Olen olnud arvamusel,et kui
midagi tarka öelda pole ei ole ka mõtet postitada-nüüd tuleb välja,et eksisin?!
Muutis: =Tarts= 20-10-2005 kell 17:32
Muutis: henzukaz 20.10.2005 kell 22:11
|
|
|
=Tarts=
Foorumi legend

Postitusi 1297
Registreerunud 11-4-2004
Asukoht Tartu
Kasutaja on eemal
Tuju: Tuju puudub
|
|
postitati 20-10-2005 kell 10:39
|
|
|
Lugupeetud kasutaja!
Bännitud oleksid siis, kui Sa ei saaks postitada, vaadata oma u2u box-i jne.
Jah tõepoolest, mõni aeg tagasi sai võetud foorumi juhtkonnas vastu otsus, et osasi teemasi hakkab nägema ja saab postitada
neisse peale 5 postituse täitumist.
Üritan seletada, miks selline otsus vastu võeti. Nimelt on meil foorumis mitu tuhat kasutajat, kuid postitavad neist suhteliselt
väike osa.
Nii sai kasutajate aktiivsuse tõstmiseks välja mõeldud selline süsteem, kus kasutaja peab ennast pisut näitama
üldistes- ja arvamusteemades, et nautida aktiivsete foorumlaste omavahelisi failivahetusteemasi.
Usun, et järgi mõeldes saavad kõik passiivsed kasutajad aru, et ei ole ilus ise mitte midagi tegemata kasutada ära teisi.
Ja veel kindlamalt tean, et igaüks leiab foorumist need üldised teemad (küsitlused, arvamusteemad jne.), kus teha mõned
postitused ja näidata ennast teistele foorumlastele mõne korrektse ja teemakohase postituse näol.
Lisaks on plaanis foorumis luua juurde kohti, kus kasutajad saaksid lihtsal moel üldistel teemadel anda oma isikliku panuse ühe või
teise nähtuse või probleemi kohta. kuigi ka praegu ei tohiks olla mingisugune probleem selliste teemade leidmine, kus sõna
võtta ja oma arvamust avaldada.
Nendest reeglitest on kõrvale hiilida lihtne - piisab vaid teha paar mõttetut postitust ja ongi varjatud rubriigid avatud. Kuid
mõttetud postid lähevad arvesse spämmina ja lõppevad kasutaja minema saatmisega foorumist. Seda pole vaja. Piisab vaid paar
arutlevat postitust ning me teame, et Sina, kasutaja oled valmis meie foorumilt mitte ainult võtma, vaid ka andma.
Sellised lood siis. Nii palume mõistvat suhtumist ning soovime head foorumi kasutamist ning postitamist!
Aitäh.
Muutis: =Tarts= 22-12-2005 kell 15:35
|
|
|
|